Majte stresujúce situácie pod kontrolou

Pri rôznych príležitostiach sa dennodenne stretávame so stresom. Ten veľmi ľahko ovplyvňuje to, ako sa posúvame vpred a či dokážeme byť dobre naladení. Má veľmi veľký dopad aj na to, akou rýchlosťou dokážeme byť efektívni. Častokrát nás zdržuje svojou prítomnosťou a práve antistresové omaľovánky sú výborným riešením, ak pomýšľame na potlačenie stresu. Je to veľmi jednoduché. Môžete si nimi skrátiť dlhý čas na cestách alebo si ich vyfarbovať v pohodlí domova.

V čom spočíva magické kúzlo antistresových omaľovánok?

Pri vyfarbovaní sa dokážete upokojiť a zrelaxovať počas dňa alebo na jeho záver. Takisto je veľkým pozitívom oddych očí od počítača a na druhej strane využitie času produktívnejšie ako napríklad pri sledovaní televízie. Nemusíte si dávať sľuby, stačí sa pustiť do vymaľovávania kedykoľvek, keď budete mať náladu a chuť.

Aké sú ich ďalšie výhody?

  • Rozvíjanie kreativity a priestorového myslenia
  • Fantázia a spomalenie myšlienok
  • Omaľovánky dnes využívajú aj mnohé známe osobnosti
  • Preverenie logického myslenia
  • Odstránenie negatívnych a stresujúcich faktorov
  • Relax a oddych
  • Spôsob meditácie, lepší ako joga
  • Omladenie a vrátenie sa do detských čias
  • Skvelý tip na darček
     

Ukážka antistresových omaľovánok

   
 

 
 

Tri najznámejšie antistresové omaľovánky:

1. Antistresová omaľovánka Čarovný les - Johanna Basford

Skvelá omaľovánka od Johanny Basford vás vezme na prechádzku čarovným lesom. Počas nej je potrebné nájsť 9 symbolov, aby sa otvorila brána zámku uprostred lesa. Staňte sa hlavným hrdinom príbehu a odhaľte, čo sa v lese skrýva. Nájdete v sebe odvahu a pustíte sa do toho?

2. Antistresová omaľovánka Tajná záhrada - Johanna Basford

V tejto knižke sa skrývajú malé stvorenia túžiace po objavení. Niektoré časti záhrady je dokonca možné nakresliť vlastnou rukou tak, ako si ich vo vlastnej fantázii predstavujete. Ideálna omaľovánka pre ľudí, ktorí sú plní nápadov a chcú využiť svoju kreativitu vo svoj prospech.

3. Antistresová omaľovánka Záhrada času - Daria Song

Ponorte sa vďaka tejto omaľovánke do rozprávkového sveta očami kórejskej autorky Darie Song, ktorá si vďaka svojim kresbám získala už srdcia veľkého množstva ľudí. Vychutnajte si umelecký zážitok a pustite sa do vyfarbovania svojho vlastného výtvarného diela.

Všetky z vybraných omaľovánok nájdete aj u nás v našom online obchode.
 

Omaľovánka so slovenskými motívmi

Omaľovánka Maľujem Slovensko je prvou jedinečnou omaľovánkou so slovenskými motívmi pre dospelých. Slovensko je nádherná krajina, ktorá môže byť vyfarbená v rôznych žiariacich farbách. Silná Spinka sa teší, že mohla stáť pri zrode tejto omaľovánky. Z každého predaného kusu poputuje 1 euro na rekonštrukciu ruín kláštora sv. Kataríny pri Trnave.

Táto antistresová pomôcka môže byť vhodným darčekom pre vašich kolegov alebo zahraničné návštevy. A navyše sa môže pýšiť autorskou kresbou od krstnej mamy Adely Banášovej.
 


 

  

Zdroj foto: Archív Silnej spinky